Humlum Fiskerleje

Information

Information

Sejlere

Som sejler med hjemhavn i Humlum Fiskerleje er man med i et stort og og mangfoldigt fællesskab og medlem af Humlum Bådelaug. Man er som medlem af bådelauget med til at komme med ideer og træffe beslutninger for Havnens fremtid. Der afholdes arbejdsdage, hvor der renoveres og gøres klar til sæsonen. Der er ikke langt fra tanke til handling, når man står sammen og løfter i flok. Selv folk, der ikke har både liggende møder op, fordi de holder af havnen og stemningen, og der er plads til alle. Havnen har alle typer både. Fiskerbåde, joller sejlbåde og lystbåde i alle størrelser. Vi har ingen mastekran, men der er mulighed for at lave aftale i forbindelse med isætning og optagning, hvor der hyres en kranbil. Der er tilmelding til disse dage, og der afregnes på dagen.

Skulle I være interesseret i at vide mere, så kontakt vores havnekontor.

Information

Overnatning

Kommer man sejlende til Humlum Fiskerleje vil man i sæsonen møde hjælpsomme ”beboere”, der gerne vil være behjælpelige med at finde en plads. Her i foråret (2022) etableres der en hel ny gæstebro til besøgende, men der er ofte også ledige pladser andre steder i havnen.

Når man, som gæst, har lagt til, henvender man sig i Humlum Campings reception, der også fungerer som havnekontor. Her sidder Lasse eller Rikke klar til at hjælpe. Havnen har adgang til campingpladsens fine faciliteter med køkken, bad, vaskerum osv. Desuden har campingpladsen en lille købmandsbutik med det mest nødvendige. På havnen ligger ”Æ fiskerhus”, der har to toiletter og et opbevaringsrum. Disse er til fri afbenyttelse under opholdet. Desuden er der en lille pavillon, også kaldet ”Slottet”, hvor der er borde og stole samt grill. Vi forventer selvfølgelig, at man rydder op efter sig. Der skal være ro på havnen kl. 23.

Der kan bestilles morgenbrød på campingpladsen, eller man kan tage en tur til Spar i Humlum og handle. Der er små 2 km. på gåben, men der er også mulighed for at låne cykler.

Ligger man ved gæstebroen efter kl. 16, betales der for overnatning.

Information

Slæbested

Humlum Fiskerleje har et fint og godt besøgt slæbested. I sommeren 21 blev der etableret en fortøjningsbro, hvor det er muligt kortvarigt at fortøje ved afgang og ankomst. Det har gjort det lettere og mere sikkert at bruge slæbestedet. Der afregnes enten via MobilePay med angivelse af slæbested eller ved henvendelse i receptionen på campingpladsen. (Se mere under priser)

Når man har sat sin båd i, parkeres bil og trailer så langt tilbage på P-pladsen som mulig, så der tages hensyn til andre brugere af havnen og slæbestedet. Trailer skal være forsynet med ejers navn og telefonnummer. Skal traileren henstå i mere end et døgn, så henvend jer i receptionen og få eventuelt anvist en plads til trailer og bil.

Information

Aktiviteter

Der er rig mulighed for at få sig rørt både til lands og til vands. Forholdene i Humlum er oplagte til både kajakroning og SUP, men også svømning og badning. Bådelauget arbejder i øjeblikket på at skaffe kapital til at ”søsætte” en stor vandpark udfor stranden i Humlum og et mindre et i den lille lave sø, der ligger inde ved campingpladsen. Se meget mere om projektet på forsiden. Der er mulighed for at låne cykler, så man kan komme lidt rundt i den skønne natur omkring Humlum, og så kan man også benytte sig af campingpladsens faciliteter med bl.a. Hoppepuder, minigolf og legepladser. Hen over sæsonen er der forskellige arrangementer, som man kan tilmelde sig, både på havnen og campingpladsen. Der arrangeres bl.a. havnefest og fællesspisning, så hold øje med kalender og facebooksiden samt opslagstavlen i ”Æ Fiskerhus”. Det er ikke alle arrangementer, der bliver lagt i kalenderen, da det nogle gange er en spontan ide. Der afholdes arbejdsdage et par gange om året, hvor der både arbejdes og hygges. Samværet er en stor del af sjælen i havnen. Alle er velkomne til at deltage, og bådelauget sørger for forplejning.

Information

Faciliteter

I ”Æ fiskerhus” er der to toiletter. Hvis man har hjemhavn i Humlum, kan man købe et årskort, så man frit kan benytte campingpladsens faciliteter. For gæstesejlere er bade- og køkkenfaciliteter inkluderet i prisen. Vaskerummet kan benyttes mod betaling. Derudover kan man tilmelde sig og deltage i aktiviteterne på Campingpladsen og på havnen. Der er vand og strøm på havnen, og man kan under opholdet koble sig på gratis Wifi.